Meest gestelde vragen

Op deze pagina kunt u antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag of antwoord er niet bij, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met Scouting Dieren.

Ik wil graag willen weten of Scouting Dieren mijn vereniging/instantie kan ondersteunen bij een activiteit. Bij wie kan ik daarvoor terecht?

  • Mocht u een idee hebben waarbij Scouting Dieren een rol kan spelen, neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik wil het lidmaatschap van mij/mijn kind opzeggen. Hoe doe ik dit?

  • Een lidmaatschap kan opgezegd worden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een lidmaatschap moet voor 1 oktober opgezegd worden in een nieuw seizoen, anders bent u verplicht om de rest van het seizoen de contributie te betalen.

Hoe hoog is de contributie bij Scouting Dieren?

  • De hoogte van de contributie is afhankelijk van de speltak. Een overzicht van de hoogtes van de contributie zijn te vinden op de pagina 'lid/vrijwilliger worden'.

Ik heb een andere vraag over lidmaatschap of contributie, bij wie kan ik daarvoor terecht?

  • Voor alle overige vragen over lidmaatschap of contributie kan contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik heb een klacht over een leiding of een leidingteam. Bij wie kan ik daarvoor terecht?

  • Het kan zijn dat u het niet eens bent over beslissingen van een leiding of een heel leidingteam, of dat u vraagtekens of een klacht heeft over het gedrag van een leiding of een leidingteam. Als u hier iets over kwijt wil kunt u terecht bij de groepsbegeleiding. Als het over leiding van de watertak gaat kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als het over leiding van de landtak gaat kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Waar kan ik de Geitenberg of de Keienheuvel vinden?

  • De Geitenberg is te vinden aan de Kolonieweg 9 te Dieren.
    De Keienheuvel is te vinden aan de Zutphensestraat 112 te Dieren.

Kan ik de Gelrepas gebruiken binnen Scouting Dieren?

  • De Gelrepas is te gebruiken binnen Scouting Dieren. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de website van de gemeente Arnhem.