Landtak

De landtak van Scouting Dieren bestaat uit vier speltakken. Deze vier speltakken bieden kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar uitdagende activiteiten aan. De jongste kinderen beginnen bij de bevers, waarna ze vanaf 7 à 8 jaar over gaan naar de welpen. Dit staat binnen Scouting beter bekend als overvliegen. Na de welpen gaan de kinderen over naar de scouts en vanuit daar door naar de explorers. De leeftijdsgroepen zijn zo ontwikkeld door Scouting Nederland dat elke volgende leeftijdsgroep uitgebreidere en uitdagendere activiteiten kan bieden dan de vorige. Hierdoor kunnen kinderen op een speelse manier vele vaardigheden ontwikkelen.
De opkomsten van de landtak vinden plaats op de Geitenberg, te vinden aan de Kolonieweg 9 te Dieren.

Welpen-knop

Explorers-knop