De beverleiding

Het leidingteam van de bevers bestaat momenteel uit een team van 1 vaste leiding en 1 aspirantleiding.

Mitchel

Mitchel Kleuver

Mijn naam is Mitchel Kleuver en draai sinds de Sinterklaasopkomst van 2013 mee met de bevers. Bij de bevers ben ik beter bekend als Professor Plof. De opkomsten die ik het leukste vind zijn spelletjes spelen met de kinderen, zoals boomtikkertje of stand-in-de-mand of wandelen door het bos en kijken naar de natuur.
Professor Plof houdt van proefjes en de natuur. Hij ziet niet altijd het gevaar in van zijn expirimenten en heeft normaal een lange witte jas aan (tijdens Scouting een blauw tenue). Ook aan het einde van het scoutingseizoen gaat hij mee met Rebbel en Sterre Stroom. Gezellig een nachtje slapen op de Geitenberg met alle bevers!