Lid/vrijwilliger worden

Ben je na het lezen van alles op deze website enthousiast geworden om lid te worden van Scouting Dieren? Dat kan! Iedereen mag eerst 3x komen kijken bij de speltak naar keuze die bij je leeftijd past. Op deze pagina is ook het inschrijfformulier van Scouting Dieren te vinden. Ook de jaarcontributie kun je hier vinden. De speltakken vinden het wel altijd fijn als je eerst even contact met ze opneemt. Hieronder vindt u nog een overzicht van de contactadressen.

Landtakken

bevers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thunar welpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
scouts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
explorers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Watertakken

Isala II welpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
zeeverkenners: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
wilde vaart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
loodsen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regels en gedrag

Binnen Scouting Dieren zijn huisregels opgesteld omtrent gedrag op en rond de terreinen. Daarnaast worden zaken binnen Scouting Dieren geregeld volgens het huishoudelijk reglement. Beide zijn hier te downloaden.

Belangrijke formulieren

Vrijwilliger worden

Scouting Dieren is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hierbij kunt u denken aan een functie binnen het bestuur of aan de slag gaan als leiding. Momenteel hebben we een aantal vacatures open staan voor verschillende functies binnen heel Scouting Dieren.