Accomodatie & Terrein

 

Het gebouw beschikt over een grote zaal. De grote zaal is groot genoeg om met 40 man te eten, spelletjes te spelen of is te gebruiken voor andere activiteiten. De zaal beschikt over een aantal schraagtafels en houten bankjes. U heeft de mogelijkheid om de grote zaal in tweeën te delen, door middel van het plaatsen van afscheidingswanden. Het is dus mogelijk om een gedeelte ook de gebruiken als slaapplaats.

In de grote zaal is een houtkachel aanwezig. Hierin mag een haardvuur gemaakt worden, mits dit veilig gebeurt en onder begeleiding van een leidinggevende. In geval van droogte mag er nooit een haard- of kampvuur gemaakt worden.

De accommodatie beschikt over een ruime keuken. De keuken heeft plaats genoeg om uw spullen op te bergen en beschikt over twee gootstenen met koud en warm water. Ook heeft de keuken een 5-pits gasstel, een koelkast en een magnetron. Echter dient u wel zelf kookgerei, borden, bestek, etc. mee te nemen. Hierover beschikken wij niet.

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de leidersruimte. In de leidersruimte staan twee banken, een tafel, een barretje en een paar krukjes.

De Geitenberg beschikt over modern sanitair. Zo hebben wij 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een grote wastafel waarboven drie kranen hangen met koud water. Boven de wasbak hangen twee ronde spiegels.

Boven bevindt zich de kleine zaal. De kleine zaal kan worden gebruikt als slaapzolder. Op de zolder passen ongeveer 25 matrassen. Denk eraan dat u dit zelf moet meenemen. De nooduitgang moet ten allen tijden vrij blijven. Hier mag niks voor gelegd worden. Het gebouw beschikt niet over matrasjes, beddengoed, etc. In alle vertrekken zitten stopcontacten. Wel is het handig om een stekkerdoos mee te nemen.

Op het terrein is een kampvuurkuil voor het maken van een kampvuur. Het maken van een kampvuur mag alleen als hiervoor een toestemming is aangevraagd bij de Brandweer Midden Gelderland. In geval van droogte mag er in geen geval een haard en/of kampvuur gemaakt worden. Code oranje of hoger (code rood).
Wanneer er een kampvuur gemaakt wordt, moet er ten alle tijden minimaal twee emmers water in de buurt van de kampvuurkuil staan.

Streetview van het gebouw en terrein

 

Deze streetview is mogelijk gemaakt door Fotograafvooruwbedrijf.nl