Reservering & Informatie

Voor meer informatie over prijzen, agenda en boekingen van ons Scoutcentrum ‘De Geitenberg’ kunt u contact opnemen met de verhuurcoördinator, Mitchel Kleuver. Alle boekingen worden gedaan per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Huurders zijn altijd welkom, maar wees ervan bewust dat onze eigen activiteiten voorrang hebben. Hieronder vallen de opkomsten op zaterdag (van 08:30 tot 17:00 uur) en onze eigen kampen. In de verhuurkalender kun je zien wanneer onze blokhut nog vrij is voor verhuur.

Potentiele huurders zijn ook welkom voor een rondleiding. Een rondleiding is veelal mogelijk in de avond. Natuurlijk af te stemmen met de verhuurder. Het gebouw, terrein en omgeving is ook met Google Maps te bekijken.

Het adres (geen postadres) van onze blokhut is:

Scoutcentum ‘De Geitenberg’
Kolonieweg 9