Bestuur

Elke vereniging heeft een bestuur, en Scouting Dieren is hier niet anders in. Het bestuur van Scouting Dieren is verantwoordelijk voor vele aspecten van de vereniging. Zo zorgt het bestuur voor de financiën en het op orde houden van het ledenbestand van de gehele vereniging. Ook wordt alle leiding minimaal 4x per jaar door het bestuur uitgenodigd voor een groepsraad waar zaken worden besproken die de gehele vereniging op elk niveau aangaan.

Vacant

Tijdelijke waarneming door Carla Kemperman