Verhuur

Stichting Scouting Dieren maakt gebruik van Scoutcentrum ‘De Geitenberg’ dat is gelegen aan de rand van de Veluwezoom. Het heeft een ideale ligging en een praktische indeling. De accommodatie is te huur voor groepsactiviteiten van verenigingen, instellen en scholen. Wij verhuren buiten de opkomsttijden van Scouting Dieren om, deze zijn op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.

De royaal opgezette accommodatie biedt overnachtingsmogelijkheden voor groepen tot maximaal 40 personen. Er is beperkt de mogelijkheid tot het overnachten in eigen tenten mits dit vooraf met de verhuurder is overlegd.

Wat kunt u vinden? Ons Scoutcentrum beschikt over:
- een grote zaal met houtkachel;
- een uitgebreide keuken met gasstel, magnetron en koelkast;
- een leidersruimte;
- een sanitair ruimte met 1 urinoir, 3 toiletten, 2 douches en een wastafel;
- een slaapzolder;
- een open plek;
- en een kampvuurkuil.

Reserveringen en beschikbaarheid:

Verdere informatie over prijzen, beschikbaar en informatie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor een indruk van de beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen in de agenda.

Eerste indruk (filmpjes):